ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών (Κ.Δ.Ξ.Γ.)

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών (Κ.Δ.Ξ.Γ.) αποτελεί μια αυτοδύναμη σύγχρονη δομή του Πανεπιστημίου, που στοχεύει στην προώθηση της γλωσσομάθειας, με βασικό άξονα τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών για γενικούς, ειδικούς ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς σκοπούς. Προσφέρει μαθήματα αγγλικήςγαλλικής και γερμανικής γλώσσας στους/στις προπτυχιακούς/-ές, μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες και στους/στις υποψήφιους/-ες διδάκτορες του Πανεπιστημίου.

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και πιστώνονται, ανάλογα με το Πρόγραμμα Σπουδών των Τμημάτων με διδακτικές μονάδες που αντιστοιχούν σε πιστωτικές μονάδες ECTS. Αναλόγως του επιπέδου τους, οι συμμετέχοντες/-ουσες μπορούν να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν μαθήματα στις προσφερόμενες γλώσσες σε επίπεδο από Α1 έως Γ2, κατά περίπτωση.

Η εγγραφή στα μαθήματα ξένης γλώσσας ακολουθεί το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος και, όπου δεν εντάσσεται σε αυτό, διδάσκεται ως μάθημα ελεύθερης επιλογής.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων στο τέλος κάθε εξαμήνου, οι συμμετέχοντες/-ουσες λαμβάνουν μέρος σε εξέταση (γραπτή ή/και προφορική). Με την επιτυχή τους αξιολόγηση, και υπό την προϋπόθεση ότι έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον στο 80% των δραστηριοτήτων του μαθήματος, τους χορηγείται βεβαίωση/πιστοποίηση παρακολούθησης με το αναλυτικό περιεχόμενο του μαθήματος.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων και οι αίθουσες διδασκαλίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο e-mail:  , καθώς και στα τηλέφωνα των διδασκουσών:

Αγγλικά:
– Βιολέτα Αιγινίτου 2109549275
– Νεκταρία Βλαχογιάννη 2109549274
Γαλλικά:
– Αθανασία Ζησιμοπούλου 2109549272
Γερμανικά:
– Ελένη Ζενάκου 2109549270
– Ελευθερία Μαναήλογλου 2109549273

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΦΕΚ Ίδρυσης Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών

ΑΓΓΛΙΚΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ Ι) : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΗ

ΑΓΓΛΙΚΑ (ΕΠΙΠΕΔΟ ΙI) : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΗ

ΓΑΛΛΙΚΑ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΗ