ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Γεώργιο Δημητρακόπουλο για την εξέλιξή του σε θέση Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον διορισμό του Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας κ. Γεώργιου Δημητρακόπουλου στη θέση του Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

Ο κ. Δημητρακόπουλος συμμετέχει ενεργά επί 20 και πλέον έτη σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής σε συνεργασία με μεγάλες βιομηχανίες, χρηματοδοτούμενα κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Horizon2020, ECSEL, Horizon Europe, KDT) αλλά και από το Qatar Fund, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες σε startups στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αλγορίθμων βελτιστοποίησης δικτύων επικοινωνιών, με έμφαση στα γνωσιακά δίκτυα, στα ευφυή συστήματα μεταφορών, καθώς και στην αυτοματοποιημένη οδήγηση. Είναι συγγραφέας 3 βιβλίων και άνω των 180 επιστημονικών άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Θερμά συγχαρητήρια στον Καθηγητή Γιώργο Δημητρακόπουλο, με τις εγκάρδιες ευχές μας για κάθε επιτυχία στην μελλοντική ακαδημαϊκή του πορεία!