ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πολλά συγχαρητήρια στην κα Κλεοπάτρα Μπαρδάκη για τον διορισμό της στη θέση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής!

Θερμά συγχαρητήρια στην κα Κλεοπάτρα Μπαρδάκη για τον διορισμό της στη θέση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

Η κα Μπαρδάκη εκπόνησε το Διδακτορικό της στα Διάχυτα Πληροφοριακά Συστήματα που αξιοποιούν Τεχνολογίες Internet-of-Things στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο ΟΠΑ. Ασχολείται ερευνητικά με την ανάπτυξη και αξιολόγηση πληροφοριακών συστημάτων που αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναλυτική δεδομένων για την υποστήριξη αποφάσεων, την ποιότητα της πληροφορίας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 60 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια και περιοδικά με κρίση. Έχει επίσης επιμεληθεί και ένα βιβλίο με τίτλο «Στρατηγική και Διακυβέρνηση για την Επόμενη Hμέρα»- Γ. Δουκίδης και Κ. Μπαρδάκη, Εκδόσεις Σιδέρης, 2021, που προτείνει στρατηγικές σε οργανισμούς και την πολιτεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις από την πανδημία.

Της ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση, δύναμη και ζήλο το εξαίρετο ακαδημαϊκό της έργο!