Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, πρόκειται να διεξαχθεί η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Παχυσαρκία: Από τη θεωρία στο πιάτο».
Η διοργάνωση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Εταιρείας Διατροφής, Μεταβολισμού και Ευζωίας (ΕΜΕΔΕ), του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και του Ιδρύματος Lyfe (πρώην Paul Bocuse).
Το παγκοσμίου φήμης Ίδρυμα Lyfe, με την πρωτοπορία του και τη βαθιά γνώση στη γαστρονομική επιστήμη, έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της υγιεινής διατροφής. Η συμμετοχή του είναι καθοριστική για την ανάπτυξη καινοτόμων προσεγγίσεων στη διαχείριση της παχυσαρκίας, προσφέροντας μία εξαιρετική συνέργεια μεταξύ της θεωρητικής κατανόησης και της πρακτικής εφαρμογής.
Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις από καταξιωμένους επιστήμονες και ειδικούς, αναδεικνύοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην παχυσαρκία και τη διατροφή, με ειδικό βάρος στην πρακτική διαχείριση κλινικών θεμάτων. Παράλληλα, καινοτομούμε συμπληρώνοντας το θεωρητικό πρόγραμμα με ένα πρακτικό σεμινάριο σύγχρονης γαστρονομίας με συνταγές ειδικά σχεδιασμένες από τους σεφ του Ιδρύματος Lyfe προσφέροντας μια ανεκτίμητη εμπειρία που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με τη μαγειρική πράξη και τελικά τη γεύση. Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή σας σε αυτή την επιστημονική συνάντηση είναι ουσιαστικής σημασίας για τη διεύρυνση των οριζόντων μας και για την ενίσχυση της κοινής μας προσπάθειας στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας μια εκδήλωση γεμάτη γνώση, καινοτομία και έμπνευση.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.