ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Υπηρεσίες για απόφοιτουες/ες

Ψηφιακή έκδοση Τίτλου Σπουδών

Η υπηρεσία ψηφιακής έκδοσης τίτλου σπουδών επιτρέπει την άμεση έκδοση αντιγράφου του πτυχίου.

Είσοδος στην υπηρεσία

Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας

Βασικός στόχος του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών, φοιτητριών και αποφοίτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων ή άλλων παραγωγικών φορέων στους οποίους θα μπορούσαν να απορροφηθούν εργασιακά, αξιοποιώντας κατάλληλα τις γνώσεις τους.

Δείτε περισσότερα

Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης

Αποστολή της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης είναι η συλλογή, η επεξεργασία και η διάδοση των πληροφοριών που σχετίζονται με τα γνωστικά αντικείμενα των Τμημάτων του Ιδρύματος, καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους στη χρήση των νέων τεχνολογιών και τη σωστή επιλογή των πηγών πληροφόρησης.

Δείτε περισσότερα

MyHUA | Πλατφόρμα Δικτύωσης & Διασύνδεσης

Στο διαδικτυακό portal του Γραφείου Διασύνδεσης θα βρείτε τις δράσεις, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις του γραφείου, πληροφόρηση για προγράμματα, υποτροφίες και θέσεις εργασίας καθώς και τους συνεργαζόμενους φορείς εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Δείτε περισσότερα

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σκοπός του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου είναι η καλύτερη σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, όπως και της κάθε μορφής διά βίου εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ενηλίκων, με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας έτσι ώστε να συμβάλλει στην ενίσχυση της κινητικότητας, τη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης, την κατοχύρωση της ισότητας ευκαιριών στην κοινωνία της γνώσης και την εν γένει προσωπική ανάπτυξη.

Δείτε περισσότερα