ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το 6ο Διεθνές Forum Logistics στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

 

 

Site ILME LogisticsForum Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 το 6ο International Logistics Forum που συνδιοργάνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) με το Τμήμα Οικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης και το Γραφείο Διασύνδεσης, Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Περισσότεροι από 170 επαγγελματίες Logisticians από επιχειρηματικούς κλάδους της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των μεταφορών τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, φοιτητές και καθηγητές συγκεντρώθηκαν στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου “Γεώργιος Καραμπατζός” και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Logistics σε εθνικό κ διεθνές επίπεδο, όπως επίσης και για τις αναγκαίες δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο αυτό, στο πλαίσιο της διεθνούς πιστοποίησης του European Logistics Association.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν αρχικά ο Πρόεδρος τoυ ILME, Κωνσταντίνος Χανιώτης, ο Γιώργος Μαλινδρέτος, Αντιπρύτανης Διοίκησης και Φοιτητικής μέριμνας στo Xαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ του ILME και ο Στάθης Μακαντάσης, Διευθυντής Logistics της εταιρίας DELTA Foods S.A. και Αντιπρόεδρος του ILME, ο οποίος παρουσίασε και τις βασικές αξίες που πρεσβεύει και προάγει το ILME.

Διακεκριμένοι ομιλητές από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους αναφέρθηκαν στις σημερινές προκλήσεις του κλάδου και μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες σύγχρονες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας αλλά και την αξία του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο των αποφάσεων. Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση του συνεδρίου στη νέα γενιά, η οποία μέσα από ερωτήσεις, που επικεντρώνονται σε θέματα καριέρας και soft skills που απαιτούνται, προσπάθησε να χαρτογραφήσει τα πρώτα βήματα για μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ

 

Site 6th Logistics Forum f4Site 6th Logistics Forum f2