ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η 83η Ορκωμοσία νέων Πτυχιούχων και Διδακτόρων

Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν οι τελετές της 83ης Ορκωμοσίας, με την φυσική παρουσία των νέων Πτυχιούχων και Διδακτόρων, στον χώρο του Αμφιθεάτρου «Γ. Καραμπατζός».
Η ηλιόλουστη ημέρα, σε συνδυασμό με τα έντονα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης των ορκισθέντων, οι οποίοι κατά διάρκεια της απονομής των πτυχίων/τίτλων τους είδαν τα ονόματά τους στον πίνακα του Αμφιθεάτρου, συνέθεσαν ένα ιδιαίτερο σκηνικό στις τελετές Ορκωμοσίας των τεσσάρων τμημάτων του Ιδρύματος. Μέσα από τον σύντομο λόγο τους στο βήμα της αίθουσας, οι νέοι Πτυχιούχοι και Διδάκτορες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη μεγάλη προσπάθεια και τον διαρκή αγώνα που κατέβαλαν στην πορεία προς την κατάκτηση των στόχων τους, να ευχαριστήσουν το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για το ποιοτικό περιβάλλον σπουδών, τους Καθηγητές/τριές τους για τα πολύτιμα γνωστικά εφόδια που τους πρόσφεραν και βέβαια τις οικογένειες και τους οικείους τους για τη διαρκή συμπαράσταση και στήριξη.
Θερμά συγχαρητήρια από την Πρύτανι, Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και από ολόκληρη την Ακαδημαϊκή Κοινότητα στους νέους Πτυχιούχους και Διδάκτορες της 83ης Ορκωμοσίας!
Ευχές για καλή σταδιοδρομία και για κάθε επιτυχία στις μελλοντικές μάχες που έχουν να δώσουν για να φτάσουν ψηλά και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Istotopos IMG 4265Istotopos IMG 4279Istotopos 2SIMG 4353Istotopos1 0478Istotopos 0478Istotopos2 0478Istotopos1 Photo Didaktores1Istotopos3 Photo Didaktores1Istotopos Photo Didaktores1