ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η 82η Ορκωμοσία νέων Πτυχιούχων και Διδακτόρων

Ζεστή υποδοχή επιφύλαξε για άλλη μια φορά το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στους νέους Πτυχιούχους των τεσσάρων τμημάτων του και στον Διδάκτορα του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στην 82η διά ζώσης Ορκωμοσία, η οποία διενεργήθηκε με την τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Ολόθερμα συγχαρητήρια από την Πρύτανη, καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και από ολόκληρη την Ακαδημαϊκή Κοινότητα στους νέους Πτυχιούχους, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και τις πιο ζεστές ευχές για καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο κατάκτησης των στόχων τους! Εξίσου θερμά συγχαρητήρια απέδωσαν στον πρώτο Διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, ο οποίος ολοκλήρωσε και τους τρεις κύκλους σπουδών του (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό) στο Πανεπιστήμιό μας.

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συμπαραστάτης και πολύτιμος βοηθός στα μελλοντικά τους βήματα, αλλά και στις προσπάθειές τους να διαπρέψουν και να εξασφαλίσουν ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.

«Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!»

S IMG 3702

S 700 03232

S IMG 3890S IMG 4091