ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με ευχές και απονομές επαίνων καλωσορίσαμε το 2022 στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Με ευχές, απονομές επαίνων, μηνύματα αισιοδοξίας και χαμόγελα ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στην υβριδική εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022.

Μετά από σχεδόν διετή αποχή από τη διεξαγωγή συναθροίσεων, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γ. Καραμπατζός» η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, χωρίς κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, αλλά με ατομικές τσαντούλες με πίτα, δωράκια και αγάπη για όλες και όλους, σε κλίμα αμείωτης αισιοδοξίας και συγκίνησης, σε πείσμα των καιρών και της πανδημίας.

Οι Πρυτανικές Αρχές και αρκετά μέλη της Ακαδημαϊκής μας Κοινότητας, σεβόμενοι τις επιταγές της ιδιαίτερης πραγματικότητας που βιώνουμε, αντάλλαξαν από κοντά ευχές για το νέο έτος και καλωσόρισαν νέους συναδέλφους. Επίσης, αισθάνθηκαν πολύ περήφανοι για τα μέλη –εν ενεργεία και απερχόμενα- της Ακαδημαϊκής μας Κοινότητας, στα οποία απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι για την καθοριστική συμβολή τους στην ανέλιξη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αλλά και στην εδραίωσή του σε διεθνές επίπεδο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η πανδημία δεν κατάφερε να αναχαιτίσει την πρόοδο, την εφευρετικότητα και την εργατικότητα.

Αναλυτικότερα, τιμήθηκαν λόγω της πρόσφατης αφυπηρέτησής τους, αλλά και της συνολικότερης προσφοράς τους στην πρόοδο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο Νομικός Σύμβουλος Νικόλαος Τσούτσας, ο Ομότιμος Καθηγητής Παύλος Δελλαδέτσιμας, ο Ομότιμος Καθηγητής Θωμάς Μαλούτας, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Μπάλιας και ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κεφαλονίκας.

Τιμήθηκε, επίσης, ο Καθηγητής Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, σε αναγνώριση της ανεκτίμητης και καθοριστικής συμβολής του στην προαγωγή, ποιοτική αναβάθμιση και ανάπτυξη πληροφοριακών υποδομών για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19.

Επιπλέον, για τη διεθνή τους αναγνώριση στο πλαίσιο άσκησης ποιοτικού ερευνητικού έργου και τη διάκρισή τους σε παγκόσμιες λίστες κατάταξης το έτος 2020, αλλά και για τα ερευνητικά τους επιτεύγματα που αποτυπώνονται σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τιμήθηκαν ο Καθηγητής Δημοσθένης Παναγιωτάκος, ο Καθηγητής Ιωάννης Μανιός, ο Καθηγητής Βάΐος Καραθάνος, ο Καθηγητής Γεώργιος Δεδούσης, η Καθηγήτρια Μαρία Γιαννακούλια, ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Πετρόπουλος, ο Ομότιμος Καθηγητής Νικόλαος Ανδρικόπουλος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ελένη Σαρδιάνου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Τσίγκος και το Μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Αμαλία Γιάννη.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους από τις Πρυτανικές Αρχές, με την ευχή να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς και μαχητές, προσβλέποντας με αισιοδοξία σε ένα ευοίωνο μέλλον για εμάς και σε μία ακόμη πιο δυναμική πορεία για την «οικογένεια» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

Νεο Εκδήλωση1Νέο Εκδήλωση2Νεο ΤσούτσαςΝέο ΑναγνωστόπουλοςΝέο ΠαναγιωτάκοςΝέο ΔελλαδέτσιμαςΕκδήλωση10Νέο Εκδήλωση9