ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ανακήρυξη του 1ου διδάκτορα του Διεθνούς Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στην 80η διαδικτυακή Ορκωμοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021, ανακηρύχθηκε ο πρώτος διδάκτορας που φοίτησε στο διεθνές πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, το οποίο προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε αλλοδαπούς υποψήφιους διδάκτορες.

Το διεθνές αυτό πρόγραμμα ξεκίνησε το 2014 με πρωτοβουλία του τότε Πρύτανη Καθηγητή Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου, σε μία προσπάθεια να ανταποκριθεί στην «πρόκληση» για φοίτηση διεθνών σπουδαστών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνοποίησης, το Πανεπιστήμιό μας συνεχίζει να ενθαρρύνει την ένταξη διεθνών σπουδαστών στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα, να τους καλωσορίζει και να τους στηρίζει στην επίτευξη των στόχων τους και να προσφέρει ένα ανθρώπινο, προσιτό και ποιοτικό περιβάλλον έρευνας.

Ευχαριστούμε όλους τους διδάκτορες που επέλεξαν μέλη της Επιστημονικής Κοινότητας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου ως συνοδοιπόρους στην εκπόνηση της διδακτορικής τους διατριβής. Συγχαρητήρια σε όλους και στον Mr. Mohammad Mahmudul Hasan, ως πρώτο διδάκτορα του διεθνούς ξενόγλωσσου προγράμματος διδακτορικών σπουδών του Πανεπιστημίου μας.