ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Virtual Open Day 09.04.2021

Virtual Open Day

09.04.2021


Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

“Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία”  (International Master Program“Sustainable Tourism Development: Heritage, Environment, Society”)

Το αγγλόφωνο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc) «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία» υλοποιείται μέσω της πρωτοποριακής συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τμήμα Γεωγραφίας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής ), του Πανεπιστημίου Paris 1 – Panthéon Sorbonne (IREST – Institute for Research and Higher Studies in Tourism) και το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου  Πανεπιστημίου και το «Study in Greece» project πραγματοποιούν μια Εικονική Ανοιχτή Ημέρα την Παρασκευή 09 Απριλίου 2021. Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους φοιτητές/ τριες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 4ο έτος λειτουργίας του και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε την Παρασκευή, 9 Απριλίου από τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) στην Εικονική Ανοιχτή Ημέρα. Η διαδικτυακή μας εκδήλωση θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα από καθηγητές/τριες  και να ακούσετε την εμπειρία των φοιτητών/τριών και των αποφοίτων μας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη θέση σας σήμερα και θα σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στην εκδήλωση στο διαδίκτυο. Εγγραφείτε   εδώ.

Press release

Schedule