ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Εκδήλωση Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με βραβεύσεις μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

 

 

 

Μία ξεχωριστή τελετή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2024 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μία εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους, η οποία συνδυάστηκε με τον εορτασμό των επιτευγμάτων του Πανεπιστημίου μας, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεισφοράς της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στην αναγνωρισιμότητα, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Πρύτανις, Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Κωνσταντίνος Αμπελιώτης, Γιώργος Δεδούσης, Γιώργος Μαλινδρέτος και Χρίστος Χαλκιάς, αναγνώρισαν και επιβράβευσαν το σπουδαίο έργο μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Τη συμβολή τους, κατά τη διάρκεια των ετών 2022-2023, στην προώθηση της έρευνας σε διεθνές επίπεδο, στην υλοποίηση δράσεων διεθνοποίησης των σπουδών, καθώς και στην ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών του Ιδρύματος. Τιμήθηκαν, επίσης, οι αφυπηρετήσαντες κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, το έργο των οποίων άφησε μεγάλο αποτύπωμα στα δρώμενα του Πανεπιστημίου, αλλά και στον δημόσιο βίο. 

Τα βραβεία απένειμαν οι Πρυτανικές Αρχες στον χώρο του Αμφιθεάτρου «Γ. Καραμπατζός» σε μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς τους, με την προσδοκία η διαδικασία αυτή να καθιερωθεί σε ετήσια βάση. Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στους πολλαπλούς στόχους που επιτεύχθηκαν σε όλους τους τομείς, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ιδρύματος. Παρουσίασαν τις δυσκολίες και τα εμπόδια που επιτυχώς αντιμετωπίστηκαν. Και, κυρίως, επικεντρώθηκαν στην προσπάθεια, συνεργασία και συνεισφορά όλων για την υλοποίηση μικρών ή μεγάλων έργων, με απόλυτη πάντα προτεραιότητα τη διατήρηση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.  

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με το μοίρασμα της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αίθουσα Τελετών, με τις θερμότερες ευχές και με αισιοδοξία για τη χρονιά που διανύουμε! 

Καλή χρονιά, με ευχές για υγεία, δημιουργική πορεία και επιτυχία στα προσωπικά και επαγγελματικά βήματα όλων των μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας!

 

{loadposition proffice11}
{loadposition proffice12}