ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πρόκριση της ομάδας Harokopio Open Technologies (HOT) στο διαγωνισμό Bosch Future Mobility Challenge 2024!

 

 

image1Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι για πρώτη φορά, η πανεπιστημιακή ομάδα HOT επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Bosch Future Mobility Challenge 2024!

Από τις 160 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, η HOT κατάφερε να περάσει τη συνέντευξη και να τοποθετηθεί ανάμεσα στις 80 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Στo πλαίσιo του διαγωνισμού η ομάδα καλείται να αναπτύξει λογισμικό το οποίο θα εκτελείται πάνω σε ένα πραγματικό ηλεκτρικό όχημα κλίμακας 1:10 που παρέχεται από τους διοργανωτές του διαγωνισμού. Η ομάδα HOT, αποτελείται από φοιτητές του Tμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια: Mentor: Christos Chronis, Ph.D. Candidate, Team Leader: Jason Alexander Karafotias, Ilias Tolos, Evangelos Kostakis, Dimitris Charitos.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι/ες που οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας συμμετέχουν σε δράσεις καινοτομίας που ενισχύουν την ερευνητική τους δραστηριότητα, τις γνώσεις και δεξιότητές τους, καθώς και την εξωστρέφεια του Ιδρύματος!

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!