ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) απονεμήθηκε στην Καθηγήτρια Μαίρη Γιαννακούλια, κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της EFAD!

 

 

Photo Diakrisi Giannakoulia

Photo Diakrisi Giannakoulia 4Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κα Μαίρη Γιαννακούλια, στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο «European (Honorary) Dietetic Fellowship» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD), κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της EFAD στη Βουδαπέστη, στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2023.
Το βραβείο αυτό είναι η υψηλότερη τιμή της EFAD και προορίζεται για τους/τις διαιτολόγους που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην πρόοδο της διαιτολογικής πρακτικής, της έρευνας ή της εκπαίδευσης, σε εθνικό, ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο.
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και εκφράζουμε εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια στην Καθηγήτρια Μαίρη Γιαννακούλια για τη σημαντική συμβολή της στην επιστήμη με τη συγκεκριμένη διάκριση, η οποία αντικατοπτρίζει το σπουδαίο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που υλοποιείται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

 

 

Photo Diakrisi Giannakoulia 2

Photo Diakrisi Giannakoulia 3

Photo Diakrisi Giannakoulia 1