ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία καλωσόρισε το νέο έτος το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας!

 

S Κοπή Πίτας 1Ημέρα χαράς, γιορτής και ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος ήταν η Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, για την Κοινότητα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας αποτέλεσε αφορμή για μία πολύ όμορφη συγκέντρωση στην Αίθουσα Τελετών, συνθέτοντας ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, με αισιοδοξία και θετική προσμονή όλων για τη νέα χρονιά.

Η Πρύτανις του Πανεπιστημίου μας, Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη, είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τα νέα μέλη που εντάχθηκαν στο ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος την τελευταία διετία και να ευχηθεί μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και πρόοδο για την οικογένεια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το μοίρασμα της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η απονομή των μικρών δώρων στους «τυχερούς» της χρονιάς που κέρδισαν το φλουρί και η συγκέντρωση όλων για ένα ελαφρύ γεύμα, προσέδωσαν μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Καλή χρονιά από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου μας, με ευχές για υγεία, δημιουργική πορεία και επιτυχία στα προσωπικά και επαγγελματικά βήματα όλων των μελών της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας!

S Κοπή Πίτας 2S Κοπή Πίτας 4S Κοπή Πίτας 3