ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών/φοιτητριών Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Σας καλωσορίζουμε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές σας, η επιμονή σας και η αφοσίωση στους στόχους σας ανταμείφθηκαν και σας οδήγησαν στις αίθουσες του Πανεπιστημίου μας.

Σας υποδεχόμαστε με πολύ μεγάλες προσδοκίες, σε ένα Ίδρυμα που έχει ως κέντρο του εσάς και επιδιώκει μέσα από το ποιοτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση να σας παρέχει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, να σας μεταδώσει περισσότερη αγάπη για το επιστημονικό αντικείμενο που επιλέξατε και να σας δώσει κίνητρα για συνεχή εξέλιξη και πρόοδο.

Ελπίζουμε η σημερινή ημέρα να αποτελέσει την αρχή μίας πορείας όπως ακριβώς την ονειρευτήκατε, να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις στους φιλόξενους χώρους του Πανεπιστημίου μας και να αποκτήσετε ενδιαφέρουσες προσωπικές, εκπαιδευτικές και ερευνητικές εμπειρίες. Το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό Προσωπικό του Ιδρύματος θα βρίσκονται ανελλιπώς κοντά σας, πολύτιμοι σύμβουλοι και αρωγοί στην φοιτητική σας πορεία.

Είμαστε βέβαιοι ότι η φοίτησή σας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει αδιάσειστο θεμέλιο για την επιστημονική, προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη!

Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην κατάκτηση των στόχων σας!

ite Kalosorisma foititon 2022