ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στιγμιότυπα από την επίσημη έναρξη της Πολλαπλασιαστικής Δράσης για την αναβίωση της παραδοσιακής τέχνης της υφαντικής και τη σύνδεσή της με την επαγγελματική κατάρτιση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11.7.2022, στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η Επίσημη Έναρξη της Πολλαπλασιαστικής Δράσης «Υφαντική: Επαγγελματική Κατάρτιση Ατόμων του Γενικού Πληθυσμού και Νέων με Νοητική Υστέρηση. Καλές Πρακτικές και Προοπτικές».

Η Πρύτανις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος, Καθηγήτρια Ευαγγελία Γεωργιτσογιάννη, καλωσόρισαν τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού​, κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Την έναρξη της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας δράσης για την αναβίωση της παραδοσιακής τέχνης της υφαντικής και τη σύνδεσή της με την επαγγελματική κατάρτιση, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, όπως εκπρόσωποι από τις Πρεσβείες της Αλβανίας, της Ρουμανίας και της Πορτογαλίας, από το Ίδρυμα Disabled Children Institution of Tirana, από τα ελληνικά Εργαστήρια Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και ΘΕΟΤΟΚΟΣ και βέβαια αρκετοί φορείς υφαντικής.

 Uf9 S

Yf7Sjpg

Yfantiki2 S

Yfantiki 1 S

Yf 4S

Yf 5Sjpg

Yf 5 S

Yf 11 S

Yg10Sjpg