ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

9 Δεκεμβρίου 2021 – Διά ζώσης Ορκωμοσία (81η) νέων πτυχιούχων και διδακτόρων

Σας προσκαλούμε στην 81η Ορκωμοσία των νέων Πτυχιούχων και Διδακτόρων του Πανεπιστημίου μας, που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης την ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Στο Αμφιθέατρο “Γεώργιος Καραμπατζός” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου:

Ώρα 10.00

  • Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης: Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών, ΠΜΣ «Βιώσιμη Ανάπτυξη», ΠΜΣ «Εκπαίδευση και Πολιτισμός», ΔΔΔΠΜΣ «Sustainable Tourism Development: Heritage, Environment, Society»
  • Τμήμα Γεωγραφίας, Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών, ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου»

 Ώρα 12.30

  • Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής: Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών, ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή»
  • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής: Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών, ΠΜΣ «Πληροφορική και Τηλεματική»

 

Στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου:

 Ώρα 14.30

  • Ορκωμοσία Διδακτόρων του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής και του Τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

 

 Παρακαλούνται οι προς ορκωμοσία φοιτητές και φοιτήτριες να βρίσκονται στον χώρο του Πανεπιστημίου τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας τους, για την αποφυγή καθυστερήσεων στα σημεία ελέγχου.

Λόγω των ισχυόντων περιορισμών, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, παρακαλούμε για τη συνεργασία σας ως προς την τήρηση των εξής:

❖     Η είσοδος στους χώρους του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου, στην κεντρική πύλη, των προβλεπόμενων δικαιολογητικών (εμβολιασμού / νόσησης / εργαστηριακού ελέγχου και ταυτοπροσωπίας).

❖     Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα επιτραπεί μόνο στους/στις προς ορκωμοσία φοιτητές/φοιτήτριες και σε 2 (δύο) άτομα ανά φοιτητή/φοιτήτρια.

❖     Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, στον χώρο του Αμφιθεάτρου θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι/καθήμενες.

❖     Σας προτείνουμε να ενημερωθείτε εκ των προτέρων για τα ισχύοντα μέτρα που διέπουν τις Τελετές Ορκωμοσίας φοιτητών (Παράρτημα 13 του ΦΕΚ Β’ 5401/20-11-2021). Σε περίπτωση μεταβολής των ισχυόντων μέτρων, θα υπάρξει νεότερη, έκτακτη ανακοίνωση.

Ενημερώνουμε τους παρευρισκόμενους στις τελετές ότι: α. θα υπάρχουν φωτογράφοι, οι οποίοι θα καλύπτουν την εκδήλωση, β. Οι τελετές Ορκωμοσίας των νέων πτυχιούχων θα μεταδοθούν ζωντανά* και θα καταγραφούν για λόγους τήρησης αρχείου από το επίσημο κανάλι του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στο you tube, γ. με την παρουσία/συμμετοχή τους σε αυτές θεωρείται ότι συναινούν στην πιθανή λήψη της εικόνας τους.

Η ως άνω διαδικασία τελεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις της προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

 

Τελική αφισα 81ης Ορκωμοσίας Μπλε