ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Προκήρυξη πρακτικής άσκησης ERASMUS+ 2020-2021

 

erasmus

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στο πλαίσιο της κινητικότητας φοιτητών/τριών του προγράμματος ERASMUS+, θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση φοιτητών/τριών για την υλοποίηση πρακτικής άσκησης Erasmus+ σε φορέα του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την καταθέσουν με όλα τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή από 04/05/2020 έως και 31/05/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Κατόπιν θα οριστεί η ημερομηνία συνέντευξης των υποψηφίων με τον Τμηματικό τους Συντονιστή με σκοπό στο τέλος να ανακοινωθεί η σειρά κατάταξης με την οποία θα μετακινηθούν οι επιλεχθέντες.

Για την ηλεκτρονική κατάθεση του φακέλου σας, δείτε τις οδηγίες στο Παράρτημα της προκήρυξης.

Ο Φάκελος Υποψηφιότητας του/της ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ συμπεριλαμβάνει, κατά σειρά τοποθέτησης στο Φάκελο Υποψηφιότητας τα εξής:

  1. Αίτηση: συμπληρωμένη ηλεκτρονικά ενώ η πρωτότυπη αίτηση θα πρέπει να είναι εκτύπωση διπλής όψης (μπρος-πίσω). Σε περίπτωση που ο προβλεπόμενος χώρος δεν επαρκεί για την καταγραφή των στοιχείων σας, μπορείτε να συνάψετε συμπληρωματική σελίδα π.χ. το motivation letter (αγγλικά) μπορείτε να το προσκομίσετε σε ξεχωριστή σελίδα.
  2. Βεβαίωση σπουδών & Πρόσφατο Πιστοποιητικό Αναλυτικής βαθμολογίας (στα ελληνικά): αίτημα μέσω του Φοιτητολογίου στη Γραμματεία του προγράμματος σπουδών του/της φοιτητή/τριας σημειώνοντας στο πεδίο “σχόλια” ERASMUS (προαιρετικό: πρόσθετη Υπεύθυνη Δήλωση του φοιτητή με κατάλογο μαθημάτων των οποίων περιμένει τα αποτελέσματα σύντομα) για Υποψ. Διδάκτορες: προσκόμιση βεβαίωσης σπουδών , το αίτημα κατατίθεται απευθείας στην γραμματεία του τμήματος σας & προσκόμιση βεβαίωσης επιβλέποντος καθηγητού.
  3. Τεκμήρια γλωσσομάθειας – απλά φωτοαντίγραφα του ανώτερου επιπέδου πιστοποιητικού για κάθε ξένη γλώσσα που γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής/τρια βρίσκεται στην διαδικασία εκμάθησης ξένης γλώσσας, παρακαλούμε όπως μας καταθέσει σχετική βεβαίωση.
  4. Αντίγραφα πιστοποιητικών για όσα σεμινάρια, συνέδρια, εκμάθηση υπολογιστών κ.λ.π. αναφέρονται στην Αίτηση
  5. Γράμμα Αποδοχής (Letter of Acceptance) από τον φορέα, εφόσον υπάρχει. Εάν το γράμμα αποδοχής δεν κατατεθεί εντός της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι και τις 30/06/2020.
  6. Βιογραφικό Σημείωμα

Κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης την ηλεκτρονική κατάθεση του φακέλου των υποψηφίων θα ακολουθήσει η κατάθεση των πρωτότυπων εγγράφων στο Γραφείο Erasmus, που βρίσκεται στο Κτίριο της Φοιτητικής Μέριμνας.

Για περισσότερες πληροφορίες για :

την Προκήρυξη δείτε το Αρχείο 1
την Αίτηση δείτε το Αρχείο 2
τη Μοριοδότηση δείτε το Αρχείο 3
το Παράρτημα Γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ δείτε το Αρχείο 4
το Παράρτημα Γνώση Χειρισμού Η/Υ δείτε το Αρχείο 5
τα Ποσά Επιχορήγησης δείτε το Αρχείο 6