ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ανακοίνωση Πρυτανικού Συμβουλίου 328- 24/10/2012

Αθήνα, 24/10/2012

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πρυτανικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του της 24/10/2012 ευχαριστεί την εφορευτική επιτροπή για την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου.

Επίσης, ομόφωνα γνωστοποιεί τα κάτωθι:

1. Σε ότι αφορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα εξωτερικά μέλη, η ανάρτηση της στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος στις 9/10 καθώς και αυτής για την ανάδειξη του εκπροσώπου φοιτητών τεκμαίρεται από τα δεδομένα ημέρας/ώρας εγγραφής και αυτόματης ανάρτησης στον webserver, όπως ισχύει για οποιαδήποτε ενημέρωση και συνημμένο αρχείο. Τα σχετικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

2. Για την ταυτόχρονη ενημέρωση του συνόλου της ακαδημαϊκής μας κοινότητας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποφασίζεται η δημιουργία μηχανισμού ώστε η ενημέρωση να πραγματοποιείται αυτοματοποιημένα για κάθε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε χρήστη.

3. Οι Πρυτανικές Αρχές κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ανοικτής ενημέρωσης της ακαδημαϊκής κοινότητας για τα ζητήματα που αφορούν στις εκλογικές διαδικασίες, πέραν της τυπικής ευθύνης.