ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Φεστιβάλ Φοιτητών/τριών 2024: Μία λαμπρή γιορτή καλλιτεχνικής έκφρασης, δημιουργικότητας και ταλέντου από τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου μας!

 

 

Front image2

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, το Φοιτητικό Φεστιβάλ Φοιτητών/τριών 2024, άφησε άριστες εντυπώσεις στο κοινό, σηματοδοτώντας μια γιορτή καλλιτεχνικής έκφρασης.

Πρωταγωνιστές του φεστιβάλ οι εθελοντικές καλλιτεχνικές ομάδες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, οι οποίες στις 18.05.24 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Γ. Καραμπατζός», με το πάθος, το μεράκι, το ταλέντο και την αφοσίωσή τους, συνέβαλαν στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών και απέδειξαν ότι η καλλιτεχνική έκφραση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φοιτητικής ζωής.

Η Θεατρική Ομάδα, με την παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Ζορζ Φεϋντο, σε σκηνοθεσία Στέφανης Ιωάννου, σαγήνευσε το κοινό με τις εξαιρετικές ερμηνείες, το χιούμορ και την αριστοτεχνική της απόδοση. Η ομάδα Παραδοσιακών Χορών, με την παράσταση «Ένας περίπατος στη Σμύρνη», ταξίδεψε τους θεατές σε μια νοσταλγική ατμόσφαιρα, γεμάτη μελωδίες και χορευτικά μοτίβα από την πλούσια παράδοση της χώρας μας. Συναρπαστικές χορευτικές στιγμές προσέφεραν, επίσης, η ομάδα Latin και Tango, η οποία μάγεψε το κοινό με το πάθος και την ενέργειά της, ενώ η Μουσική Ομάδα με ένα πολυποίκιλο μουσικό πρόγραμμα, ολοκλήρωσε άψογα την καλλιτεχνική βραδιά με ένα μελωδικό φινάλε, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές εμφανίσεις, η ομάδα Φωτογραφίας εντυπωσίασε με την Έκθεση Φωτογραφίας που διοργάνωσε στους χώρους του Πανεπιστημίου, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής και απέσπασε πλήθος θετικών σχολίων από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ειλικρινή συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Φοιτητών 2024!

Η δημιουργικότητα και το εθελοντικό τους πνεύμα συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ υψηλού επιπέδου, που άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας το πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό του Πανεπιστημίου μας!!

 

Βίντεο Θεατρικής Παράστασης & στιγμιότυπα από την Έκθεση Φωτογραφίας

Βίντεο παραστάσεων Ομάδας Παραδοσιακών Χορών, Ομάδας Latin & Tango και Μουσικής Ομάδας

 

 YAN 1596

YAN 2109

Mousiki omada1

YAN 2213

YAN 2637

Omada Photographias

Mousiki omada

YAN 2054

YAN 2282

YAN 2584