ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Υπογραφή συμβολαίου για την αγορά κτιρίου επί της οδού Ομήρου 4 στον Ταύρο

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», για την αγορά κτιρίου, μετά από ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία, επί της οδού Ομήρου 4 στον Ταύρο, απέναντι από το υπάρχον κτίριο του Πανεπιστημίου, επί του ίδιου δρόμου, στον αριθμό 9.

Το 5όροφο κτίριο έχει ωφέλιμους χώρους 2.600 τ.μ. και θα παραδοθεί ανακαινισμένο και πλήρως λειτουργικό σε 18 μήνες. Το ανακαινισμένο κτίριο θα είναι ενεργειακά φιλικό (ενεργειακής κλάσης Α), πιστοποιημένο από την Πυροσβεστική ως προς την ενεργητική ασφάλεια, με εγκαταστημένο κλιματισμό και δίκτυο δεδομένων, όπως και βασική επίπλωση.

Ο εμπλουτισμός της κτιριακής περιουσίας του Πανεπιστημίου με ένα δεύτερο κτίριο επί της οδού Ομήρου στον Ταύρο, επιτρέπει στο Πανεπιστήμιο να δημιουργήσει στο σημείο αυτό ένα δεύτερο κτιριακό συγκρότημα, διασφαλίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην εκπαίδευση και την έρευνα και τη φιλοξενία νέων Τμημάτων και υπηρεσιών.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους και όσες συμμετείχαν στη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τον σκοπό αυτό.

Η Πρύτανις
Καθηγήτρια Μάρα Νικολαΐδου