ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο διαδίδει την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συμμετοχή του στην «22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Aιμοδοτών»!

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο συμμετείχε ενεργά στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και αποτελεί θεσμό εθνικής εμβέλειας, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στον σταθμό της φλόγας στον Δήμο Καλλιθέας, ο Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γιώργος Δεδούσης, συνοδευόμενος από εθελοντές-μέλη της ακαδημαϊκής μας κοινότητας, μετέφερε συμβολικά τη φλόγα της αιμοδοσίας και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κων/νο Ασκούνη εξέφρασε έμπρακτα την συμπαράσταση του Ιδρύματος σε κάθε δράση ανθρωπιστικής προσφοράς.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ενεργή συμμετοχή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας κοινωνικής ευθύνης στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα.