ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την καθηγήτρια Ευαγγελία Γεωργιτσογιάννη για το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη: Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που παραχώρησε στο Study in Greece η Ευαγγελία Ν. Γεωργιτσογιάννη, Αναπληρωτή Διευθύντρια του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Πολιτιστική Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία», σχετικά με το Διεθνές Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Αειφόρο Τουριστική Ανάπτυξη: Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία και τη διεθνοποίηση της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο, η καθηγήτρια Ευαγγελία Γεωργιτσογιάννη προχώρησε σε ενδελεχή παρουσίασή του, στο πλαίσιο της εκστρατείας της διαδικτυακής πύλης Study in Greece για τα προγράμματα σπουδών ξένων γλωσσών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η  Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος παρέθεσε με ακρίβεια το αντικείμενο και τους στόχους του, περιέγραψε την επωφελή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Γαλλίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αποσαφήνισε τα θετικά έως τώρα αποτελέσματα  αυτής.

«Η Ελλάδα χρειάζεται διεθνείς φοιτητές» τόνισε η κα Γεωργιτσογιάννη, «γιατί γίνονται πρεσβευτές της χώρας μας στην πατρίδα τους και παράλληλα εμπλουτίζουν την ελληνική εκπαίδευση με τον δικό τους πολιτισμό». Από την άλλη, επισήμανε ότι εξίσου σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους διεθνείς φοιτητές, από την παρακολούθηση ενός μεταπτυχιακού προγράμματος που συνδυάζει δύο κρίσιμα πεδία, τον τουρισμό και την κληρονομιά.

Με πολύ μεγάλη χαρά παραθέτουμε το κείμενο της Συνέντευξης ΕΔΩ

Πληροφορίες για το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα:

Το διεθνές μεταπτυχιακό δίπλωμα «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία» υλοποιείται μέσω της συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων: του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τμήμα Γεωγραφίας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής), του Πανεπιστημίου του Παρισιού I – Pantheon Sorbonne (IREST – Institut de Recherche et d’ Études Supérieures du Tourisme) και του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (MSc) «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη: Κληρονομιά, Περιβάλλον, Κοινωνία» εγκαινιάζει το 4ο έτος λειτουργίας του και καλεί όσους ενδιαφέρονται, να ενημερωθούν και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, μέσω των συνδέσμων: http://www.tourismheritage.hua.gr/ ή https://application.hua.gr/ .

BeFunky collage 4Graduation 2020 Sorbonne
Harokopio UniversityTourher Logo