ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Συγκίνηση και χαμόγελα στην εκδήλωση απονομής βραβείων σε μέλη της φοιτητικής Κοινότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

 

1 ELE 7200

 

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις 20 Δεκεμβρίου 2023, διοργάνωσε μία ξεχωριστή εκδήλωση για τα μέλη της φοιτητικής του κοινότητας, βραβεύοντας αυτή τη φορά την προσήλωση σε αξίες και ιδανικά, τη συνεισφορά στην πρόοδο της κοινωνίας, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια για την κατάκτηση στόχων και επιτευγμάτων! Βραβεία τα οποία απονεμήθηκαν σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου μας, για τους οποίους αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι, γιατί συμβάλλουν διαρκώς στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας του Ιδρύματος και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού για την ολοκλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με την προσδοκία να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Στον χώρο του Αμφιθεάτρου «Γ. Καραμπατζός», οι Πρυτανικές Αρχές τίμησαν αρκετά μέλη της φοιτητικής κοινότητας, ομάδες και πρωτοβουλίες, που με την πολύπλευρη συμβολή τους στην ακαδημαϊκή δραστηριότητα και στη σύγχρονη ζωή, ξεχώρισαν για τη συμβολή τους στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό, στην Έρευνα και την Καινοτομία, στη Διεθνοποίηση, στη Βιωσιμότητα και στη Φυσιογνωμία του Πανεπιστημίου!

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με την προβολή φωτογραφιών του Διαγωνισμού φωτογραφίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο “Μια εικόνα, χίλιες λέξεις … Ένα Πανεπιστήμιο, χίλιες εικόνες»” και τα Κάλαντα που τραγούδησε η Χορευτική ομάδα του Ιδρύματος, μοιράζοντας χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά για τη συνεισφορά σας στην πρόοδο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και της κοινωνίας μας ευρύτερα!!!

 

{loadposition proffice10}