ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο Δίου για την εξέλιξή του στη θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής!

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο Δίου για τον διορισμό του στη θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!

Ο κ. Δίου απέκτησε το Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών και το Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ανάλυση Πολυμεσικών Δεδομένων με Μηχανική Μάθηση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει περισσότερες από 80 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια σε αντικείμενα που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση. Τα πρόσφατα ερευνητικά του ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εύρωστων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης με δυνατότητα γενίκευσης εκτός κατανομής, τη μοντελοποίηση της αβεβαιότητας στη μηχανική μάθηση, καθώς και την ανάπτυξη μοντέλων μηχανικής μάθησης για την εκτίμηση αιτιωδών αποτελεσμάτων από δεδομένα παρατήρησης. Έχει περισσότερα από 15 έτη συμμετοχής σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα, ενώ είναι επιστημονικός υπεύθυνος των έργων REBECCA και RELEVIUM τα οποία αφορούν εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δύναμη για να συνεχίσει να συνεισφέρει τα μέγιστα στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου!