ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η Τελετή Βράβευσης του ΚΕΘΙ στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο η τελετή  βράβευσης σχολείων που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό: «Ένα σχολείο χωρίς έμφυλη βία», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών σε θέματα έμφυλης βίας, διακρίσεων και ισότητας των φύλων».

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Γεώργιος Δεδούσης και η Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΙ και Καθηγήτρια του Ιδρύματος, Δρ. Ελένη Αν. Ζενάκου, καλωσόρισαν τους/τις παρευρισκόμενους/ες και απένειμαν τα δύο πρώτα βραβεία.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κυρία Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα, η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κυρία Κατερίνα Πατσογιάννη και η Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμησης των Διακρίσεων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Μαρία Γιαννακούλια, οι οποίες απένειμαν το τρίτο, τέταρτο και πέμπτο βραβείο αντίστοιχα.

Βραβεύθηκαν συνολικά πέντε (5) σχολεία, με την κάτωθι σειρά κατάταξης:

1ο βραβείο: 2ο Γυμνάσιο Σερρών, 2ο βραβείο: Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Καστοριάς, 3ο βραβείο: 49ο Γυμνάσιο Αθηνών, 4ο βραβείο: 1ο Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Νέας Φιλαδέλφειας, 5ο βραβείο: 1ο Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Ναυπάκτου.

Δείτε αναλυτικά την Ανακοίνωση εδώ: https://www.kethi.gr/nea/teleti-brabeysis-toy-kethi