ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Θερμή Υποδοχή σε φοιτητές και φοιτήτριες από 9 ευρωπαϊκές χώρες στην Erasmus+ Intro Day!

Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 34 φοιτητές/-τριες από εννέα ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το χειμερινό εξάμηνο 2024-2025.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Ιδρυματική Συντονίστρια, οι Τμηματικοί Συντονιστές του Προγράμματος Erasmus+, η υπεύθυνη του γραφείου Erasmus, η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφόρησης και εκπρόσωποι του ESN HARO (Erasmus Student Network) υποδέχθηκαν τους/τις φοιτητές/-τριες και τους/τις ενημέρωσαν για τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μέσω των οποίων θα παρέχεται συνεχής υποστήριξη κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μία περιήγηση στους χώρους του Ιδρύματος και η επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης που οργάνωσε το γραφείο Erasmus, συμπλήρωσαν το πρόγραμμα της ημέρας και έφεραν σε επαφή τους/τις φοιτητές/-τριες με την κουλτούρα και τη ζωή στην πόλη μας.

Η φιλοξενία φοιτητών/-τριών Erasmus+ αποτελεί για το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μια σημαντική δέσμευση. Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Erasmus+ αποδεικνύει ότι το Ίδρυμα ενισχύει ουσιαστικά το διεθνές προφίλ του, προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και προωθεί την πολυπολιτισμική ανταλλαγή και συνεργασία.

Ευχόμαστε στους φοιτητές και στις φοιτήτριες Erasmus+ ένα παραγωγικό και αξέχαστο εξάμηνο γεμάτο νέες εμπειρίες, γνώσεις και φιλίες. Είμαστε βέβαιοι ότι η παραμονή τους στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει έναν σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή!