ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Καθηγήτρια Ρόιδα Μητούλα νέα Κοσμήτορας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών

Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι η Καθηγήτρια Ρόιδα Μητούλα εξελέγη Κοσμήτορας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Η κα Μητούλα, με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο στο Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναλαμβάνει τα ηνία της Σχολής, με όραμα να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της και στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης σε κρίσιμα ζητήματα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου του Τομέα Πολεοδομίας – Χωροταξίας της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) με θέμα «Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός του Χώρου». Επίσης, είναι Διδάκτωρ του Ε.Μ.Π. με θέμα «Οι Επιπτώσεις της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στη Φυσιογνωμία της Ελληνικής Πόλης». Έχει συγγράψει βιβλία και επιστημονικές εργασίες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά. Η κα Μητούλα έχει συμμετοχή με Εισηγήσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια και είναι Chair of the Organizing and Scientific Committees του Open-Air Cities International Conference. Συνεργάζεται με το Εργαστήριο Πολεοδομικής Σύνθεσης του Ε.Μ.Π. και είναι Ερευνήτρια στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Είναι Editor-in-Chief του www.sdct-journal.com και του www.sdct-journal.gr.

Είναι Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Βιώσιμη Ανάπτυξη” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Της ευχόμαστε ολόψυχα δημιουργική θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο της!