ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ακαδημαϊκή εξέλιξη της κας Χρύσας Σοφιανοπούλου σε Καθηγήτρια Α’ Βαθμίδας!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ακαδημαϊκή εξέλιξη της κας Χρύσας Σοφιανοπούλου και τον διορισμό της στη θέση της Καθηγήτριας Α’ Βαθμίδας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Η κα Σοφιανοπούλου, από τα πρώτα στελέχη του ακαδημαϊκού προσωπικού του Ιδρύματος, έχει διακριθεί για την ακαδημαϊκή της αριστεία, την ερευνητική της δραστηριότητα και την αφοσίωσή της στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ιδιαίτερα καθοριστική υπήρξε, επίσης, η συμβολή της στην ανάπτυξη του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο Πρυτανικό σχήμα, η κα Σοφιανοπούλου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Αντιπρυτάνεως. Η πολυετής εμπειρία της, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιστημονικές της γνώσεις, την καθιστούν ιδανική για να συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του κύρους και της ακαδημαϊκής αριστείας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Καθηγήτρια κα Χρύσα Σοφιανοπούλου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μελλοντική ακαδημαϊκή της πορεία και στα νέα της καθήκοντα!