ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων της κας Ελένης Ζενάκου ως Προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ IMG 1403

 ανακ.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Φ. και μέλος ΕΕΠ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, κα Ελένη Ζενάκου, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.)!

Η κα Ελένη Ζενάκου διακρίνεται όχι μόνο για το εξαιρετικό εκπαιδευτικό της έργο, αλλά και για την αφοσίωσή της στην προώθηση της ισότητας των φύλων και στην ευαισθητοποίηση του συνόλου του πληθυσμού του Πανεπιστημίου μας. Η αστείρευτη ενέργεια που τη διακρίνει, η ακλόνητη πίστη της στην προάσπιση των ίσων ευκαιριών και η βαθιά γνώση της για τα κρίσιμα ζητήματα που άπτονται της ισότητας, την καθιστούν άριστη επιλογή για την ηγεσία του Κ.Ε.Θ.Ι.

Εκφράζουμε την απόλυτη πεποίθησή μας ότι η κα Ζενάκου θα ηγηθεί του Κέντρου με δυναμισμό, όραμα και αφοσίωση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην περαιτέρω παραγωγή και διάχυση της επιστημονικής γνώσης, στην ανάπτυξη της έρευνας και στην προώθηση της ισότητας των φύλων σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η θητεία της θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων και ανισοτήτων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια στην κα Ελένη Ζενάκου και πολλές ευχές για κάθε επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων της!