ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ι.Δ.Α.Χ.) ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.)

Αθήνα, 03.06.2014

                                                                                   Αρ. Πρωτ.: 49450

 Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος

για ενταξη υπαλληλων ιδιωτικου ΔΙΚΑΙΟΥ αοριστου χρονου (Ι.Δ.Α.Χ.)

στην κατηγορια Εργαστηριακου Διδακτικού Προσωπικου (Ε.ΔΙ.Π.)

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 79 παρ. 3 δ του Ν.4009/2011 (ΦΕΚ Α΄195) όπως αυτή τροποποιήθηκε με το αρθρ. 68 παρ. 3 περ. 5 του Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ Α΄32), καλεί τους υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) του Ιδρύματος που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα (ήτοι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος, με γνωστικό αντικείμενο ίδιο ή συναφές με τα γνωστικά αντικείμενα που θεραπεύει το Ίδρυμα), να υποβάλουν σχετική αίτηση για την ένταξή τους στην κατηγορία Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).

Οι αιτήσεις (επισυνάπτεται υπόδειγμα) θα υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, στη Γραμματεία της Κοσμητείας που επιθυμούν να ενταχθούν, δεδομένου ότι «τα προβλεπόμενα στην περίπτωση δ΄ της παρ. 3 του άρθρου 79 του Ν. 4009/2011 εφαρμόζονται και πριν τη δημοσίευση του Οργανισμού του Ιδρύματος».

Ο Πρύτανης

 Δημoσθένης Σ. Αναγνωστόπουλος

Καθηγητής