ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΤΜΗΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΖΩΗ

ΔΟΜΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Επανασύνδεση αποφοίτων Χαροκοπείου Πανεπιστημίου γεμάτη συναισθήματα!

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με τη συμβολή του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 συνάντηση αποφοίτων | “HUA Alumni Day”. Ήταν μια από τις δράσεις επανασύνδεσης αποφοίτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κυρίως των αποφοίτων οι οποίοι είχαν ορκιστεί διαδικτυακά εν μέσω πανδημίας (τα έτη 2020 και 2021). Οι απόφοιτοι των εν λόγω ορκωμοσιών προσκλήθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης “NutriDelicious Art” που πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την ίδια ημέρα και ακολούθως είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν όλοι μαζί με τους συμφοιτητές και τις συμφοιτήτριες τους.

Πρόκειται για απόφοιτους των προπτυχιακών τμημάτων της Πληροφορικής και Τηλεματικής, της Γεωγραφίας, της Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης και των μεταπτυχιακών “Εκπαίδευση και Πολιτισμός” και “Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου”. Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο από έντονα συναισθήματα, συγκίνησης και χαράς και σας ευχαριστούμε που τα μοιραστήκατε όλοι και όλες μαζί από κοντά στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί μια νέα, γεμάτη εκπλήξεις, εκδήλωση επανασύνδεσης αποφοίτων όλων των ετών και των τμημάτων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

YAN 5317

YAN 5474